Seks-i-ett fra Samsung

NYHET: Ikke nok med bare kamera? Samsung lanserer nå et apparat som kan mye mer enn bare å ta bilder.

Det er ikke rent få brukere der ute som ønsker seg produkter som kan gjøre flere ting på en gang. For eksempel et kamera som kan fungere som MP3-spiller.

Samsungs nye VP-MS11 er nå også først og fremst et digitalkamera, med oppløsning på 5,25 megapiksel, tre ganger optisk zoom, makrofunksjon, diverse spesialeffekter, muligheter for å justere hvitbalanse, eksponering og så videre.

Kameraet har 128 MB med minne innebygd, og plass til microSD-minnekort. Det har 2.5 tommers LCD-skjerm, et funksjonsratt som gjør det lett å bytte mellom de forskjellige mulighetene, og det har et pent utseende.

Seks-i-ett fra Samsung


Men hva med de andre funksjonene? Det at kameraet kan ta opp video er ingen sjokk, det kan de aller fleste. Ved opptak spilles filmklippene inn i mpeg-4-format med 720x576-oppløsning. Hvis du bare bruker det innebygde minnet er det imidlertid bare tid til 11 minutters opptak, så minnekort er mer enn anbefalt.

Muligheter for MP3-avspilling er altså også bygd inn, og du kan justere lyden med en equalizer. Hodetelefoner følger med i pakken.

Du kan også bruke enheten som webkamera, og spille inn stemme gjennom den innebygde mikrofonen.

Til slutt fungerer den også som en ekstern harddisk.

VP-MS11 vil koste rundt 3.500 kroner og lanseres i løpet av februar.