Se YouTube i ekte HD

Nå er det enkelt å finn høyoppløselig video på Youtube, og kvaliteten er grom.

«Vi har sjekket kvaliteten, og den er i mange tilfeller bedre enn DVD.»


Høyere internetthastighet byr på mange fordeler, en av dem er at du kan streame video til datamaskinen din i langt høyere kvalitet enn med hva som er mulig dersom du har tregere tilkobling.

Og mens stadig flere av oss får overføringshastigheter i megabit-klassen, kommer innholdsleverandørene sakte men sikkert etter - med innhold tilpasset flere enn bare dem som er opptatt av å laste ned fra piratfora.

YouTube lanserte ekte bredformat tidligere i høst, og nå begynner det å bli ganske bra utvalg i høyoppløselige videoklipp også (720P). Vi har sjekket kvaliteten, og den er i mange tilfeller bedre enn DVD.

Det krever imidlertid ikke bare raske internettlinjer, men også at du har en PC som klarer å henge med i svingene. Vi har foreløpig kun prøvd på PCer med GeForce 8600GT og kraftigere grafikkort, men vil gjerne ha din tilbakemelding på dine egne erfaringer i debatten knyttet til denne artikkelen.

Lettere tilgjengelig

I følge ITavisen har YouTube nå gjort HD-materiale enklere tilgjengelig, fra denne siden. De har også laget en guide til deg som ønsker å laste opp slike klipp, og den finner du her.

Husk at når du klikker på et klipp, vil du se den i "normal" kvalitet (Les: dårlig kvalitet):

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se YouTube i ekte HD


Klikker du derimot på HD-lenken under til høyre, blir det langt bedre:

Se YouTube i ekte HD


Kilde: ITavisen