Scrybe - fremtidens tidsplanlegger

Om bare noen uker slippes Scrybe til massene. Vi spår en aldri så liten revolusjon!

Det siste året har tidsplanleggere på nettet hatt en blomstring, og også Google har slengt seg på bølgen med sin lansering av Google Calendar - en slags avtalebok med sterk knytting til din Gmail-konto. Vi har også tidligere omtalt 30 boxes, som er en god og brukervennlig løsning for å organisere livet sitt online.

Men det er nettopp dette som er svakheten - man er ikke alltid online, og det er her Scrybes kanskje største fordel kommer til syne: Kalenderen din er også tilgjengelig selv om du ikke har nett. Når du jobber mot serveren dupliseres dataene lokalt på harddisken - sett nettleseren i offlinemodus og logg inn på vanlig måte, så er alt tilgjengelig. Endringer du gjør blir lastet opp så fort du får nettilgang igjen.

Revolusjonerende intuitivt

Det er ikke bare offline-modus Scrybe scorer stort på - brukergrensesnittet er nemlig nesten revolusjonerende intuitivt. Legg til en avtale med add-knappen og skriv "Møte med redaksjonen mandag klokka 11", så legges avtalen inn på mandag klokka elleve - du trenger ikke trykke på dag og tidspunkt i en kalender. Du svitsjer lett mellom dagsvisning, ukesvisning og månedsvisning, og det hele ser ut til å være svært smooth og intuivivt.

Scrybe - fremtidens tidsplanlegger


Det stopper ikke her. Du kan bruke Scrybe som en slags scrapbook med såkalte "Thought pages", der du kan klippe og lime webinnhold; tekst så vel som bilder. Er du på jakt etter et nytt kamera kan du finne omtaler av de aktuelle modellene, priser, bilder etc. og lime inn i en slik side, som du senere kan gå igjennom i fred og ro; gjerne når du ikke har nettilgang.

TODO-lister ser også ut til å være implementert på en svært hensiktsmessig måte. Vis alle oppgavene som forfaller i løpet av uka, alle som er knyttet til et spesielt prosjekt eller lignende. Dra en oppgave over en dato for å få en påminnelse den dagen. Eksporter til Excel eller importer fra ei tekstfil, word etc. - mulighetene er svært mange, og brukergrensesnittet så effektivt som bare det.

PaperSync

Telefonmøte med en kineser og en amerikaner er ikke noe problem når du kan se alle deltakernes lokale tider når du skal finne tidspunktet. I tillegg kan du skrive ut innhold på en praktisk måte - hva med å skrive ut et brettbart A4-ark med ukesplanen, inklusiv plass til å notere?

Bilder sier mer enn tusen ord, og en kontinuerlig strøm av bilder sier enda mer enn det igjen. Sett av sju minutter til følgende YouTube-video, så skjønner du antakeligvis hvorfor vi er begeistret.:


PS! Scrybe er fortsatt i invitasjonsbetamodus, men du kan registrere epostadressen din på forsiden for å få en betakonto. Forhåpentligvis får vi vår snart, og da kommer vi tilbake med flere inntrykk.