Scanner i racerfart

PCen din får helt klart utvidet nytteverdi hvis du investerer i en rimelig skanner. Gledelig for deg og meg er det at disse produktene har blitt mindre, bedre og billigere den siste tiden. Her får du alle artiklene og verktøyene du trenger for å finne ut hva du skal kjøpe.

 Foto: BEL
Foto: BEL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I første omgang har vi tatt for oss skannere som koster rundt tusenlappen, og som du kobler til PCen gjennom USB-kontakten.

Flere skannere føyes til testen fortløpende, og testen avsluttes når det kommer nye produkter som skiller seg merkbart ut med hensyn til tekniske spesifikasjoner.

Nettopp testet: Epson Perfection 640U

"Best i test"- stemplet følger den skanneren som vi mener gir deg den beste kombinasjonen av brukervennlighet, design, hastighet, kvalitet og pris.

Introduksjon til skanning

Her får du litt bakgrunnsinformasjon og tips om skannere og skanneprosesser.

Slik tester vi skannere

Når skannere skal testes, er det mange hensyn å ta. Hva legger vi vekt på når vi tester skannere, og hvordan utføres testene?

Best i test

I denne omgang er det en skanner som skiller seg ut positivt på flere måter, og som fortjener utmerkelsen ”Best i test”.

I venstremargen finner du lenker til alt bakgrunnsstoffet, testprosedyrene og en produktvelger som hjelper deg med å finne akkurat den skanneren som er riktig for deg, ut fra dine egne kriterier. I tillegg finner du lenker til produktene som er testet.

Etter hvert vil du også finne lenker til produkter som er merket med utgått. Vær klar over at disse produktene fortsatt kan være i salg, men at omtalene er preget av teknologistandarden på det tidspunktet de ble skrevet.

Nettopp testet: Epson Perfection 640U

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!