Samsung satser på MP3

NYHET: Nå lanserer Samsung et bredt utvalg av små og stilige MP3-spillere, og her er detaljene om disse!


Elektronikkgiganten Samsung vil også være synlig i MP3-markedet, og lanserer i disse dager flere modeller som bør passe for de fleste. Det er fem varianter som slippes i denne omgang, og samtlige skal ha støtte for USB 2.0, vil kunne brukes til datalagring, og vil støtte MP3-, WMA- og OGG-formatene.

Den enkleste modellen heter YP-T6, er flashbasert med minnestørrelser på 512 MB og 1 GB, og skal kunne spille i opptil 20 timer med ett AAA-batteri. En litt større variant av denne heter YP-MT6, og vil bruke AA-batteri for økt spilletid (45 timer), samtidig som skjermen også er noe større.

YP-T7 er en spiller med 1.3 tommers fargeskjerm og kan vise bilder og tekst. Den har også klokke med alarmmulighet og radio, oppladbart batteri, og finnes i 256 MB, 512 MB og 1 GB-utgaver.

YH-820 er en 5 GB-spiller med 1.4 tommers fargeskjerm (også her kan du vise bilder) og skal være den minste på markedet med denne diskstørrelsen.

YH-925 er toppmodellen med 20 GB disk. Her er det fargeskjerm på 1.8 tommer og støtte for 260.000 farger, støtte for bildevisning, radio og spilletid på 10 timer.

Samtlige av modellene skal være tilgjengelig i butikkene i april.