Samsung Digimax 35 MP3

Samsung 35 MP3 er et av markedets mest universale kameraer, til en sensasjonelt lav pris. Her får du digitalt kamera med videofunksjon, webkamera og MP3-spiller.

Samsung Digimax 35 MP3
[Ugjyldig objekt (OPPSUM)]
Samsung Digimax 35 MP3

Lav pris og mange finesser fører gjerne til dårlige ytelser. Så også Digimax 35 MP3. Kameraet mangler LCD-skjerm og er preget av altfor dårlig bildekvalitet. Har du lite penger, men ønsker deg et allsidig kamera, kan 35 MP3 likevel være en interessant start.

LES OGSÅ:

Svært enkelt

Digimax 35 MP3 er et av markedets enkleste kameraer, både i konstruksjon og bruk. En unik egenskap ved Samsung Digimax 35 MP3 er at den fungerer både som vanlig digitalt kamera, som web-kamera med USB grensesnitt og som MP3-spiller. All programvare du trenger, følger med.

Objektivet har fast brennvidde, fast fokus og en bildevinkel som tilsvarer omlag 35 mm på et kamera for 35 mm film. Bildebrikken er en CMOS med 310.000 punkter, som gir en bildeoppløsning på maksimalt 640x480 punkter, men du kan også velge 320x240 punkters oppløsning.

Digimax 35 MP3 er et særdeles lett og lite kamera, men er likevel relativt rikt utstyrt. Det har spalte for CompactFlash minnekort (16 MB kort følger med), serielt og USB grensesnitt, uttak for hodetelefon (følger med) og innebygd blitz. En egenskap som mangler, og som sikkert mange vil savne, er LCD-skjerm. Det er altså ikke mulig å se bildene du har tatt med det samme, som ellers er en av de morsomste fordelene med digitale kameraer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når du bruker kameraet som web-kamera, kan du ta både stillbilder og video. En sokkel med regulerbar vinkel følger med.

Konklusjon

Kameraet kostet nesten 3000 kroner da det kom. Nå får du det for halvparten. Da får du et temmelig dårlig digitalt kamera, et meget oppegående webkamera og en meget imponerende MP3-spiller. Dessuten får du med et 16MB CompactFlash minnekort, hodetelefoner, stativsokkel og masser av spennende programvare. Her kan du lage panorama, 3D-bilder og animasjoner, lagre videofilm, ha videokonferanse på nettet og spille MP3-musikk så det dundrer.

Om vi sier at et web-kamera koster omlag 700 kroner, det samme for en MP3-spiller og 300 kroner for et 16MB kort, forstår du at dette virkelig er god valuta for pengene!

Les mer om kameraet og se bilder tatt med det hos DigIT AS

(Testen er utført av DigIT i samarbeid med DinSide)