Stig-Ove Langø fra Samsung Norge ga oss en demonstrasjon av den nye alt-i-ett-PCen i 7-serien. Førsteinntrykket var definitivt lovende. Foto: Per Ervland
Stig-Ove Langø fra Samsung Norge ga oss en demonstrasjon av den nye alt-i-ett-PCen i 7-serien. Førsteinntrykket var definitivt lovende. Foto: Per ErvlandVis mer

Samsung 7-serie: Alt-i-ett-PC med touch

Endelig en PC som vil at du skal tafse på den - eller vinke! Kommer til Norge i år, og passer like bra på kontoret som i stua.

Det er mange som venter på Windows 8, og nå som lanseringen nærmer seg er det godt å se at produkter som virkelig utnytter touch-mulighetene også vil være på plass.

På IFA-messen i Berlin fikk vi demonstrert den nye alt-i-ett-PCen i 7 serien, som altså kommer i både 23 og 27-tommers størrelse.

Følg oss på IFA-messen her!

Alt ligger i skjermen!

Det første du legger merke til er at det ikke er noe stort PC-kabinett ved siden av skjermen, alt ligger nemlig plassert i skjermen - som likevel virker slank og fin.

I praksis betyr det at den eneste kabelen du trenger på denne PC-en er strømledningen.

Og her er nemlig det meste på plass:

  • Innebygget TV-mottaker, støtte for tidsinnstilt opptak og en Blu-ray-spiller.
  • En høyoppløst PLS berøringsskjerm på 2560 x 1440 punkter, og Windows 8 i bunn. Innsynsvinkelen virker god, og skjermen kan tiltes i 20 grader på det medfølgende stativet.

Som du ser i videoen er dette en PC som Samsung og Microsoft vil at du skal styre med hendene og den berøringsfølsomme skjermen, men den blir selvsagt også levert med trådløst tastatur og mus.

Vårt førsteinntrykk er lovende, men hvor bra den fungerer i praksis må vår dataredaksjon komme tilbake til når vi får testet den. Det blir heldigvis ikke så lenge til, 7-serien kommer nemlig i butikken i løpet av november, og vil da ha en anbefalt utsalgspris fra 16.500 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Følg oss på IFA-messen her!