Samler favorittene på ett sted

Smart bokmerketjeneste for deg som er aktiv på nett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mye kan sies om Facebook, men én ting tjenesten ikke er så veldig god på, er å gi deg en kjapp oversikt over alt du har likt.

I tillegg liker du sikkert ting andre steder på nettet også - du sparer en tweet som en favoritt, stjerner en artikkel i Google Reader, en video på YouTube etc.

Faveous tar sikte på å hjelpe deg å samle alle favorittene dine på ett sted. Tjenesten er foreløpig i privat alfaversjon, så du trenger en invitasjon for å prøve den.

I skrivende stund er det kun de nevnte tjenestene som er støttet - Facebook, Twitter, Google Reader og YouTube. I tillegg kan du bruke en bookmarklet for å legge til egne favoritter utenfor disse tjenestene, dersom du snubler over en nettside du vil spare på.

Les også: Slik bruker du bokmerker smartere


Dermed er alle favorittene dine tilgjengelig fra hvor enn du måtte befinne deg. Du logger inn på Faveous og får da en kronologisk reversert liste over nettinnholdet du setter mest pris på. Det er mulig å filtrere basert på tjeneste, eller bruke søkeverktøyet for å finne det du leter etter.

Utviklerne lover at dette bare er et førsteutkast, og at mer funksjonalitet er på trappene. Blant annet vil det komme støtte for Delicious, Instapaper og generelle nettleserbokmerker i løpet av denne uken, mens både Vimeo, Flickr, Tumblr og Dribble står på trappene.

Høres det fristende ut?

100 invitasjoner

Vi har 100 invitasjoner til Faveous, som går til de 100 første som registrerer seg via denne lenka:

http://www.faveous.com/accounts/register/?invite=dinside

Var du ikke blant de heldige? Legg igjen epostadressen din på Faveous.com, så får du forhåpentligvis en invitasjon i den elektroniske postkassa om ikke lenge.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!