Så nerd er du:


0 - 9 poeng: Skapnerd
Du kan kanskje lure deg selv og mange av menneskene rundt deg, men innerst inne er er det en liten eller stor nerd som vil komme ut. Ikke vær redd, det er hjelp å få. Hvorfor ikke prøve en grandis og cola i kveld i stedet for salat og selters?

10 - 19 poeng: Smånerd
Du nerder litt av og til men har ikke gjort noen stor sak ut av det. Alt i alt har du en sunn innstilling til nerding, og fungerer bra sammen med de fleste mennesker.

20 - 29 poeng: Seminerd
"It seems that you've been living two lives. One life, you're Thomas A. Anderson, program writer for a respectable software company. You have a social security number, pay your taxes, and you... help your landlady carry out her garbage. The other life is lived in computers(...)" - The Matrix
Det er ingen ting å frykte, for begge disse livene har en fremtid. Bare pass på å holde en viss balanse slik at ting ikke sklir ut.

Så nerd er du:

30 - 44 poeng: (Vanlig) Nerd:

"Det hender Nerden forlater datajungelen, og går omkring i byen som en vanlig mann." - gammelt datajungelord

Du har flust med venner og kontakter på nett, og vi har mistanke om at dersom du ikke allerede er OP for en chattekanal eller to så er det dit du sikter. Hvis du ikke er evighetsstudent bor du trolig hjemme, men er du over 30 håper vi du snart tar steget og flytter ut! Bare husk at du må kaste pizzaeskene selv...

Artikkelen fortsetter under annonsen

45 - 53 poeng: Supernerd
Du kan mer om data enn de fleste oppslagsverk, men de sosiale ferdighetene lider jo litt av det, for å si det sånn. Du kommer deg nok sjelden ut blant folk og blant fe har du heller ikke mye å gjøre. Du skal likevel ha kudos for å gå hele løpet ut!

54 poeng eller mer: Übergeek
Fantastisk, vi trodde du bare fantes på museum og i filmer. Si hei til din onkel fra oss.