Det er ingenting som er mer irriterende enn å høre en veldig fin sang, og ikke være i stand til å få vite hva den heter.
Det er ingenting som er mer irriterende enn å høre en veldig fin sang, og ikke være i stand til å få vite hva den heter.Vis mer

Så, du trenger Spotify-invitasjon?

Har: Forum. Trenger: Dine bidrag. BM: Spotify.

1. desember lanserte vi et eget forum på DinSide. I løpet av de første dagene fikk vi en god start, der mange registrerte seg, diskuterte og hjalp hverandre. Det skal selvsagt ikke stikkes under en stol at aktiviteten ble litt "bolet" av at vi loddet ut Spotify-invitasjoner blant alle som postet, men likevel:

Tilbakemeldingene var svært positive, og flere uttrykte både via epost og i forumet at dette var et etterlengtet tiltak, og at forumet allerede fra dag 1 virket både "voksent" og hjelpsomt. Det synes vi gjenspeiler DinSide-ånden som regjerer hos oss som jobber her også.

Vi fikk også hanket inn en håndfull flinke folk til moderatorteamet, som både er hjelpsomme og rettferdige, og som gjør en god jobb med å moderere DinSide Forum.

Dette kan bli din side

For å løfte forumet videre, slik at det blir et hyggelig, nyttig og ikke minst aktivt sted for debatt, spørsmål og svar, trenger vi din hjelp. Vi håper du vil være med på å gjøre DinSide til, nettopp, din side.

Spør om noe du lurer på, hjelp en som trenger det, post din sterke mening om et tema eller gi oss tilbakemeldinger. Vi håper du og andre lesere vil engasjere dere utover å kommentere artiklene, og at vi på sikt kan bygge et forum som gjør DinSide til et enda mer nyttig nettsted.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gulroten

Selvsagt må vi ha en liten gulrot, og selv om vi allerede har delt ut godt over 2500 invitasjoner til musikkhimmelen Spotify, har vi fortsatt et par hundre igjen som vi har tenkt til å dele ut i løpet av helgen. Derfor gjør vi det enkelt:

Blant alle registrerte brukere som poster i forumet vårt frem til mandag morgen, deler vi ut resten av invitasjonene (drøye 200) etter loddtrekningsprinsippet.

Du finner DinSide Forum her, og du kan registrere deg her.

Hvis du ikke er så dreven i å bruke slike forumløsninger fra før, kan du også ta en titt på introduksjonsvideoen vi har laget:


Hvis du lurer på noe står du selvsagt fritt til å spørre, enten i forumet eller på epost (eller på Twitter, for den saks skyld).

Og hvis du ikke har fått med deg hva Spotify er:
Vår første test av Spotify
Vår guide til hvordan du bruker Spotify bedre
Den triste nyheten da noen sanger forsvant
Den gode nyheten da Spotify la inn 10.000 album på én dag.

Håper å høre fra deg!