Rot etter programtesting

Hei,

jeg bare lurer på hva isdelete og oodbs som maskinen leter etter i oppstarten, den sier isdele program not found etter windows logoen og før windows er inne, det samme med oodbs program not found. Jeg laster ned fllere titalls programmer hver dag, og prøver de før jeg sletter de igjen, J

Håper du kan hjelpe med med dette da windows går tregt, og CTRL+ ALT +DELETE har en tedens til å bruke 5-10 minutter på å starte opp. Jeg har en Quad Intel Prosessor på 3.00 Ghz og 4 GB Ram. Jeg vil forvente mer fart . Isdelet og OODBS not found tror jeg er årsaken til dett!! Men hva slags program er dette den søker etter?

MvH

Knut Ivar

Datadoktoren svarer

Hei

Dette er systemfiler som er rester av programmer som ikke har blitt avinstallert skikkelig.

For å fjerne disse plagene må du inn i Regedit og fjerne alle oppføringer til disse filene. Er du usikker på dette, les deg opp i hjelpetekstene som handler om Regedit.

Jeg synes det høres veldig mye ut å laste ned og teste så mange programmer hver dag. Da blir gjerne resultatet slike problemer som du nå har støtt på. Men hvis du vil fortsette med dette vil jeg anbefale å bruke Systemgjennoppretting (System Restore) mellom hvert program du tester. Før du går i gang lager du deg for sikkerhets skyld et gjennopprettingspunkt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar