Stående form gjør at den tar mindre plass på kjøkkenbenken. Revo skryter imidlertid av et svært bredt lydbilde. Foto: Produktbilde
Stående form gjør at den tar mindre plass på kjøkkenbenken. Revo skryter imidlertid av et svært bredt lydbilde. Foto: ProduktbildeVis mer

Revo K2

En ekte multikunstner som sprer lyden.

Revo K2 er et alternativ for deg som vil ha en alt-i-ett pakke som også skiller seg ut utseendemessig. Kabinettet er nemlig en blanding av aluminium og gummi, og formfaktoren skiller seg kraftig ut fra den tradisjonelle kjøkkenradioen. OLED-skjermen i fronten skal til enhver tid vise hva du spiller av, og i følge Revo er menyene på norsk.

K2 kan også styres via en dedikert iPhone-app, som gir deg tilgang til alle funksjonene samt en equalizer.

Kan nesten alt

I tillegg til vanlig FM-radio har K2 både DAB og DAB+, samt nettradio og musikktjenesten Last FM. Her bør det altså ikke være noe problem å finne noe å høre på....

Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder

I tillegg kan K2 spille av musikk du har lagret på din lokale datamaskin, og du kan selvsagt spille av musikk fra iPhonen, iPoden eller iPaden din, som ganske enkelt plasseres i dokken foran på K2.


Et snedig grep er at selve dokken er motorisert. Den kommer dermed kun fram når du skal koble til en Apple-enhet. Til vanlig er den altså skjult i selve kabinettet, noe som gir et renere design.

Sprer lydbildet

I følge Revo er K2 også god til å spre lydbildet, og de påstår at lyden skal være like god enten du står foran, bak, eller på siden av enheten. Siden vi ikke har prøvd enheten kan vi ikke bekrefte at det fungerer, men dette kan være verdt å be om å få demonstrert hvis du ser den i butikken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi liker også at K2 har digital optisk lydutgang, slik at den enkelt kan kobles til forsterkeren din.

Gratis er den imidlertid ikke, den vil nemlig ligge på rundt 4.300 kroner når den kommer i butikken i disse dager. Det er for eksempel bare 700 kroner billigere enn B&W Zeppelin Air, som også har et nydelig design og svært god lyd. Sammenligningen er dog litt urettferdig, ettersom K2 altså har flere finesser og muligheter innebygd, mens Zeppelin Air er låst til de mulighetene du får via iPhonen din.

Valget er ditt altså.