Med Camerabag (Windows/OSX) kan du lett påføre bildene dine effekter.
Med Camerabag (Windows/OSX) kan du lett påføre bildene dine effekter.Vis mer

Rediger bilder med Camerabag 2

Det er ikke bare på mobilbildene du kan legge på bildeeffekter.

Instagram og lignende tjenester har tatt verden med storm – til manges begeistring og andres vrede. Plutselig kan bilder av "ingenting" bli ganske stilige fordi man legger på et filter eller to.

Men, det er ikke bare mobilbildene som kan gjøres stilige. Også bildene du tar med speilreflekskameraet og lagrer på PC-en kan sprites opp litt uten å måtte laste dem over til mobiltelefonen. Ett av programmene som gjør dette aller best i våre øyne, er Camerabag – tilgjengelig både for Windows og Mac for $20 ($15 på tilbud nå om dagen), men som kan prøves uten begrensninger i 30 dager.

Programmet er svært lett i bruk og lar deg påføre ulike effekter, justere og "remixe" dem, velge blant ulike rammer og så videre. Du kan slå av og på effekter du allerede har påført og endre rekkefølgen på dem.

SAMLESIDE:

FOTO

Rediger bilder med Camerabag 2


Del og last ned

Kombinasjonen kan du så lage som en favoritt og dele med andre. Det betyr med andre ord at du også kan laste ned filtre andre har snekret sammen, og dermed blir mulighetene svært svært mange, litt på samme måte som iPhone- og Android-appen Magic Hour.

Resultatet kan du selvsagt lagre i full størrelse (eller en mindre en om du vil), og du kan selvsagt lage flere varianter av det samme bildet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Camerabag kan altså prøves gratis i 30 dager og koster i skrivende stund $15 for fullversjonen.

Les også: Forsvant kameraet, dukker kanskje feriebildene opp her