Musikkstrømmingstjenesten Rdio tilbyr nå gratis prøveperiode i Norge.
Musikkstrømmingstjenesten Rdio tilbyr nå gratis prøveperiode i Norge.Vis mer

Rdio med inntil seks måneder gratis musikk

Vil fri til norske brukere, men merk altså ordet «inntil».

Spotify, WiMP og lignende tjenester har for mange endret musikkvanene fullstendig. I stedet for å kjøpe enkeltsanger eller album, betaler man en fast månedsavgift for å kunne spille så mye musikk man vil, der man også kan velge blant millioner av sanger.

Til Norge - to år etter

I USA er det ikke veldig lenge siden Spotify ble lansert, og der er det andre aktører som har vært dominerende, som for eksempel Rhapsody, MOG og Rdio. Rdio ble lansert i Norge i høst, nesten to år etter at vi prøvde tjenesten første gang.

Les også: Snart kommer disse Spotify-funksjonene

Nå kjører Rdio en ny sjarmoffensiv for å kapre norske (og andre europeiske) kunder. Ved å registrere deg kan du få inntil seks måneder med gratis musikk – uten at du trenger å benytte kredittkortet ditt.

Rdio med inntil seks måneder gratis musikk


Kvote-musikk

Merk imidlertid «inntil», for dette avhenger av hvor mye musikk du hører. Hver måned får du en viss porsjon sanger du kan lytte til, og det indikeres med en grønn linje på toppen av Rdio-vinduet hvor mye du har igjen den gjeldende måneden.

Selv prøvde undertegnede å logge inn fra mobilappen, og da blir prøveperioden bare på seks dager.

Pris som Spotify

Rdio er laget av Niclas Zennström og Janus Friis, som stod bak både Skype og Kazaa. Tjenesten har samme prisstruktur som Spotify, det vil si 49 kroner for å høre ubegrenset musikk på PC/Mac og 99 kroner dersom du også vil ha mulighet på mobiltelefonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen