Rask og rimelig skriver fra Epson

En allsidig skriver for den aktive hjemmebruker, til en rimelig pris – det er dette Epson tilbyr i sin nye Stylus C62.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den nye Stylus C62 er rask både på sort/hvitt og farge, Epson oppgir hastigheten til henholdsvis 14 og 13,9 sider i minuttet. I tillegg har den høy oppløsning, med opptil 5760 x 720 punkters oppløsning ved bruk av forskjellige typer fotopapir.

C62 er utstyrt med både parallellport og USB. Styreprogrammet er lagt opp til å være svært brukervennlig, med forklarende skjermbilder og automatisk valg av innstillinger for best resultat.

Intelligente patroner

Stylus C62 bruker EPSON Intellidge blekkpatroner, som hele tiden gir tilbakemelding om blekknivået. Denne funksjonen er en fordel når store utskriftsjobber skal gjennomføres og en halvfull patron ikke fullfører jobben. Brukeren kan i stedet erstatte denne med en full patron, den halvfulle legges til side som reservepatron for senere bruk. Dette gir mer effektiv utnyttelse av blekkpatronene.

Star Wars

For kreative brukere er den nye Star Wars Creative Studio inkludert med skriveren. Med dette programmet kan du lage og skrive ut egne Star Wars plakater, brev, bursdagskort, konvolutter, kalendere, invitasjoner og t-skjorter, og du får tilgang til ekte "Attack Of The Clones"-bilder og maler.

Du kan også lage bilder og lydeffekter til e-post-maler.

Rimelig

Stylus C62 har en listepris på 995 kroner. En sort blekkpatron koster 169 kroner, mens fargepatronene koster 229 kroner - alle prisene er inkludert mva.

Skriveren vil være tilgjengelig i løpet av september, og vi vil teste den i vår blekkskrivertestså snart vi mottar et eksemplar.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!