Foto: Oliver Mann
Foto: Oliver MannVis mer

Quake III snart klar

Kanskje tidenes mest omtalte og debatterte spill, Quake II, får nå sin etterfølger. Produsenten som ga oss det beste fra Doom og oppover, id Software, opplyser at Quake III Arena er under utvikling.

Quake III Arena er ikke ventet i butikkene før 1999, men den som venter på noe godt... Og det er ingen grunn til å tro at man skal bli skuffet over oppfølgeren. Activision har også i denne versjonen ansvaret for distribusjonen.

Produsenten som har gitt oss Wolfenstein, Doom og Quake, har ikke for vane å skuffe. Til Quake III har de utviklet en helt ny grafikkmotor, som skal være enda mer avansert enn den i Quake II.

Nye måter å tegne opp grafikken på gjør at man skal få bedre grafikk på buete vegger, og enda flere detaljer. Det er foreløpig ikke kommet noen detaljer angående hva spillet skal inneholde.

De få opplysningene som har kommet, går ut på at id Software har forbedret kvaliteten på det å spille alene. Om det betyr at det har blitt smartere monstre, eller om man får et mer rollespill-preg over det hele, vites ikke.

Også multiplayer-funksjonen skal ha blitt forbedret, men også her er opplysningene sparsommelige.

Vi kommer tilbake til Quake III så snart det kommer mer håndfaste opplysninger.

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.