PS.no 2008-02

Lenke til butikken

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

.
PS.no har denne omgangens siste tilbud. De har i likhet med Datakjeden, Komplett, Multicom og Netshop gått for en "Wolfdale"-prosessor, men litt lavere klokket - E8200 går på 2,67 GHz mot 3,0 GHz (E8400) som vi finner på de andre nevnte tilbudene. PS.no går også for "kun" 2 GB PC6400-minne, riktignok med litt lavere timings (4-4-4-12) enn de fleste andre.

LES OGSÅ:

Ellers har vi ingenting å klage på. Hovedkortet Asus P5K er det samme som Komplett kjører i sitt tilbud og har nesten alt du kan ønske deg.

Skjerm og grafikkort (8800 GT 512 MB) er også fra Asus, høyttalersettet X230 fra Logitech ser potent ut og maskinen kommer dessuten med 802.11n trådløst nettverkskort.

PS.no 2008-02

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.

Testresultat

PS.no 2008-02

Terningkast

Ny prosessor, bra grafikkort, godt hovedkort, 2.1 høyttalersett

"Kun" 500 GB harddisk og 2 GB RAM


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden februar
Komplett.no februar
Mamoz Data februar
MPX februar
Multicom februar
Netshop februar
PCutstyr.no februar
PS.no februar