Program som får PCen til å fryse.

Hei.

Jeg forsøker igjen. Mitt forrige spørsmål var vel ikke av nok allmenn interesse.

Etter at jeg installerte MusicMatch Jukebox, har PCen hatt en tendens til å "fryse" når Windows starter (ikke hver gang). Verken mus eller tastatur virker. Bør jeg avinstallere programmet, eller finnes det en annen løsning?

Hilsen Gustav

Datadoktoren svarer

Hei Gustav,

Datadoktor-serien er blitt veldig populær, og hver dag får vi inn over hundre spørsmål. Vi prøver å besvare så mange som mulig, men vi rekker dessverre ikke over alle, selv om spørsmålene kan være av allmenn interesse!

Når det gjelder problemet ditt, er det stor sannsynlighet for at det dreier seg om et program som ikke responderer ordentlig ved oppstart. MusicMatch Jukebox QuickPlay legger seg som et lite ikon i systemverktøylinjen ved oppstart. Dette kan du skru av av ved å høyreklikke ikonet, og velge Disable QuickPlay. MusicMatch vil likevel fungere.

Husk også at du kan deaktivere programmer fra å starte automatisk i oppstarten, ved å kjøre programmet MSCONFIG (Windows 95/98/Me/XP: Start - Kjør - MSCONFIG). Der kan du fjerne haken på programmene du ønsker å deaktivere.

Hilsen
Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar