Skoledagen kunne fort blitt morsommere med Professor Wikipedia. Foto: Sigrid Olsson / PhotoAlto
Skoledagen kunne fort blitt morsommere med Professor Wikipedia. Foto: Sigrid Olsson / PhotoAltoVis mer

Professor Wikipedia

Hva hvis Wikipedia var en ekte lærer?

En lang uke er over, og vi forbereder oss på uke 47. Men før vi avskriver uke 46 for i år, er det tid for litt Helgemoro - De artigste nettsidene vi kom over på nettet i uken som gikk.

Fail!

Denne er kanskje litt gammel, men har du ikke fått med deg Failblog.org har du virkelig gått glipp av noe. Failblog er en blog for bilder eller video der ting har gått virkelig galt, slik som denne vareanvisningen.

Brødrister for deg med dilla

Har du litt for mye Star Wars på hjernen, er det ingenting i veien med å putte litt på brødskiven også. Hvordan, tenker du? Med en Star Wars-brødrister som brenner inn en logo av Darth Vader i hver eneste brødskive, selvsagt.

Er du virkelig så hekta på Star Wars at du vurderer å kjøpe brødristeren over kan en liten titt på serien om broren til Darth, Chad Vader også være verdt en titt.

Katteninjaer

Internett er et sted hvor det oppstår en slags intern humor, som ofte inneholder katter og ninjaer. Toyota setter disse to sammen til den ultimate motstanderen:


Hva skjer når en katt møter en overlegen motstander, nemlig speilet? Selv ikke katteninjaene i videoen over kunne vunnet. Resultatet ble et hardt møte, fanget på film.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fysj da, Sega

Hva som gikk gjennom hodet på markedsavdelingen når de satte inn denne annonsen vet vi ikke, men det er altså ikke snakk om om seksualundervisning, kun en joystick fra Sega.

Professor Wikipedia


Professor Wikipedia

Wikipedia er nettleksikonet hvem som helst kan redigere. Med ganske mange bidragsytere og ganske mye stoff, kan det fort snike seg inn en og annen feil. Hvordan ville det sett ut hvis Wikipedia var en lærer?


Ukens spill

I 99 Bricks bruker du de velkjente Tetris-figurene til å bygge i høyden.

Professor WikipediaDu får et visst antall brikker og må bruke disse godt for at hele strukturen ikke skal rase sammen. Styr med piltastene.

Det var alt i denne ukens Helgemoro. Sørg for å få med deg den siste KLiKK-episoden også!

DinSide Data ønsker deg en god helg!