Problem med CD-brenner

Jeg har en Plextor PlexWriter 12/10/32A og har et problem som jeg ikke finner noen løsning på: Etter installasjonen av Windows 2000 er ferdig får jeg et problem i det øyeblikket jeg legger inn driver for CD-RW plater. Det funger slik at etter driver for overnevnte er ferdig installert, og maskinen startes på nytt - går hele oppstartprosedyren til den er ferdig - så slår maskinen seg helt enkelt AV!

Dette fører til at jeg ikke kan ha installert noen som helst driver for CD-RW plater på maskinen – den slår seg bare av! Alt annet vedrørende brenning av normale CD-plater fungerer helt fint, likeså avspilling av både data- og musikkplater. Har dere noen løsning på mitt problem?

Hilsen Hans

Datadoktoren svarer:

Jeg foreslår at du henter nyeste oppgradering til den interne styringsprogramvaren for brenneren din fra Plextor. Du finner programvaren under ” Available firmware downloads” på denne siden".

Husk å lese installasjonsbeskrivelsen nøye, siden du blant annet må skru av DMA-støtte før du oppgraderer. Det gjør du direkte fra enhetsbehandling under Windows 2000. Dobbeltklikk på spilleren fra listen du får opp og gå til fanen merket "egenskaper". På samme nettside finner du også nyeste versjon av programmet Plextools.
Lykke til.

Les alle spørsmål og svar