Portrait professional v4

Motebladene hos Narvesen gjør det på hver eneste forside. Nå er det din tur.

Plastisk kirurgi blir stadig mer populært, men det som bidrar mest til at både jenter og gutter sliter med selvbildet, er de stadig mer ekstreme forvandligene som foregår på alle forsidene i Narvesenhylla.

For - ikke bare sminkes modellene for å fremstå vakrere. Photoshop eller lignende programvare er også sterkt delaktige når det gjelder å få modellene til å fremstå penere. Bare se på denne YouTube-videoen, så skjønner du hva vi mener:


Portrait professional v4


Din tur!

Noen gang lurt på hvordan du ville ha sett ut med en liten "oppussing"? Programmet Portrait professional lar deg eksprimentere med nettopp dette. Portrait professional er ikke gratis, men kan lastes ned i en prøveversjon. Full versjon av programmet koster ca. 40 dollar, eller 240 kroner etter dagens kurs.

Med dette programmet kan du både forme om ansiktet, fjerne røde øyne og gjøre tenner hvitere, fjerne rynker, kviser og andre ujevnheter i huden, endre lyset, utvide øynene og mye, mye mer - vesentlig lettere enn å gjøre det i Photoshop er det også.

Portrait professional v4


Etter å ha installert programmet, begynner du med å laste inn et bilde. Det første du må gjøre er å hjelpe programmet med å definere holdepunkter. Du får beskjed om å klikke på tuppen av nesa, på hårfestet, i munnvikene, øyekantene etc. Dine definisjoner lastes så opp til en server (ikke selve bildet) og tilbake får programmet en profil som det bruker som hjelp når du skal endre på ansiktets geometri.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Deretter blir du presentert med en rekke muligheter til å justere, som du ser av skjermbildet under:

Hvis du har kjøpt programmet kan du nå lagre bildet. Dette er så vidt vi har forstått den eneste funksjonaliteten som ikke er på plass i prøveversjonen, i tillegg til at ordet "preview" er å finne tvers over ansiktet på prøveversjonen.

Du finner mer informasjon og kan laste ned en demoversjon fra denne siden.

Under ser du resultatet av vår femminuttersjobb (hold muspekeren over bildet for å vise retusjert versjon):


[Ugjyldig objekt (debatt)]