Pluribo leser for deg

Lei av å tråle igjennom brukeromtaler på Amazon? Sjekk ut denne utvidelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når du skal ut å handle et nytt produkt, er det selvsagt viktig ikke å kjøpe katta i sekken.

Vi på DinSide prøver selvsagt så godt vi kan å holde deg oppdatert på hva som er gode og dårlige kjøp, men det er naturligvis ikke ALLE modeller vi har kapasitet til å ta.

På nettet finnes det imidlertid en rekke brukertester, og spesielt hos verdens største butikk, Amazon.com, er brukerne ivrige på å poste omtaler av produkter de kjøper.

Dog er det ofte litt av en jobb å tråle igjennom hundrevis av brukeromtaler for å finne ut om folk er fornøyde med skjermen, om den lett får riper eller hva det nå er du lurer på.

Pluribo gjør jobben

Det er her Pluribo kommer inn i bildet. Denne utvidelsen til Firefox skanner igjennom brukeromtalene på Amazon.com og trekker ut høydepunktene. Ser bare her (om Canon Ixus 860 IS):

image: Pluribo leser for deg


297 brukeromtaler er gjennomtrålet på få sekunder, og i et par enkle setninger har Pluribo trukket essensen ut av dem. Faktisk ser det ut til at det som står der er ganske rett også, og du kan dessuten bevege muspekeren din over enkelte av elementene for å få en nærmere beskrivelse, slik som dette:

image: Pluribo leser for deg


Pluribo fungerer foreløpig på Amazon.com, og det er bare i kategoriene MP3-spillere, kameraer og GPS-enheter det er støtte foreløpig. Men - det er jo lov å håpe; kanskje fungerer den på tvers av flere ting etter hvert?

Du kan laste ned Pluribo gratis her: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/7348

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!