Plextor PX-32TSI/BP

Plextor har lenge vært kjent for å ha de raskeste og mest driftssikre CD-ROM-leserne. Derfor sverger mange til Plextor som sitt eneste CD-ROM merke. Plextors lesere kommer kun med SCSI-grensesnitt siden dette generelt gir høyere ytelse og lavere CPU-bruk enn IDE-grensesnitt. Plextors lesere blir ofte brukt i serverløsninger.

 Foto: Oliver Mann
Foto: Oliver Mann Vis mer
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.


Denne leseren var den første med 32X-hastighet som kom på markedet. Andre produsenter har siden lansert raskere enheter, slik at leseren nå plasserer seg midt i feltet av 32X-lesere på ytelsestesten ved lesing av data.

LES OGSÅ:

Ved ripping av musikk-CDer er den imidlertid suveren. Av alle leserne i testen er det kun Plextors 20X-leser som er hårfint raskere ved ripping av vår test-CD.

Leseren har knapper for avspilling av audio-CDer på fronten, og krever at du har et SCSI-grensesnitt i maskinen din. Den er den eneste SCSI-leseren vi har hatt til test som støtter UltraSCSI standarden, og er potensielt dobbelt så rask som de andre med FastSCSI. Den er alene om å ha en ekstra lampe på fronten som lyser dersom det ligger en CD i leseren.