Planlegg turen med Plnnr

Skal du på ferie? Plnnr gir deg nyttig hjelp.

Med Plnnr kan du planlegge storbyturen din til minste detalj før du drar.
Med Plnnr kan du planlegge storbyturen din til minste detalj før du drar. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange fordyper seg grundig i feriemålet før de reiser, enten man sjekker en haug av nettsider, kjøper en reisebok fra Lonely Planet eller poster i diskusjonsfora om tips til ting å gjøre på stedet man skal reise til.

Plnnr er i så måte en svært nyttig nettside for deg som skal på ferie. Tjenesten er riktignok fortsatt i startgropa, så det er ikke så fryktelig mange reisemål å velge blant, men har du tenkt deg en tur til London, Barcelona, New York, Praha eller en god håndfull andre storbyer, er Plannr vel verdt et besøk.

Tjenesten er laget på en måte som gjør den svært enkel å bruke. Gjennom et halvt dusin skjermbilder må du ta stilling til hvor du skal reise, når du ankommer og hvor lenge du skal være der, om du f.eks. reise med barn eller vil oppleve kulturelle høydepunkter, hvor intens tur du ønsker og hvor fint hotell du vil bo på.

Les også: Nettstedene for deg som skal på ferie

I vårt eksempel har vi valgt en 4-netters tur til London med barn med lite stress og trestjerners hotell:

image: Planlegg turen med Plnnr


Og her er resultatet:

image: Planlegg turen med Plnnr


Når reiseplanen er generert, kan du gå inn og endre på den. Du kan velge et annet hotell enn det som er foreslått, ankomsttid etc., og så tilpasses turinnholdet deretter. Du kan også legge til og fjerne elementer på turen (vår Londontur inkluderte for eksempel ikke London Eye, så vi la til det manuelt), endre hvor lenge du vil være på et sted etc.

image: Planlegg turen med Plnnr


Fornøyd? Da kan du skrive ut reiseplanen slik at du kan ha den med deg i ryggsekken. Reiseplanen inneholder alle punktene du har satt opp, men dessverre ingen kart, så det er du nødt til å skrive ut separat om du ønsker.

For de som ikke gidder å skrolle opp igjen: Plnnr

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!