Photo Explorer versjon 4.2

Photo Explorer versjon 4.2

Photo Explorer er et program som skal hjelpe deg med å holde oversikt over grafikk og lydklipp som du har lagret på maskinen din. Grafikken vises som småversjoner, og du kan se den fulle versjonen av et bilde, eller høre lydklippet, ved å dobbeltklikke på småbildet.

I tillegg kan Photo Explorer vise alle grafikkfiler som et slags lysbildeshow, som enten kjøres automatisk, eller som du kan styre manuelt fra tastaturet.

Photo Explorer kan lage ferdige webtjenester som også fungerer som lysbildeshow, eller du kan lage skjermsparer som f.eks. viser feriebildene dine.

Er ikke det tilstrekkelig, gir Photo Explorer deg også muligheten til å lage kalender med egne bilder. Denne blir riktig pen, men du må finne deg i at den er på engelsk (med 17. mai som vanlig arbeidsdag!)

Konklusjon

Photo Explorer er et enkelt program. Lysbildeshowet fungerer svært bra, men visning av enkeltbilder er for dårlig. Det tar flere sekunder å åpne hvert enkelt bilde, selv på svært raske datamaskiner.

Photo Explorer ble ingen favoritt i vår test, men gjør jobben frem til du bestemmer deg for å investere i et bedre produkt.