Philips-TV med innebygd DVD/MP3-spiller

Philips har lansert en ny "studentløsning" - TV med innebygd DVD-spiller og radio.

Publisert
Sist oppdatert
Philips-TV med innebygd DVD/MP3-spiller
Philips-TV med innebygd DVD/MP3-spiller


Kombiløsningen 21PT6807 ser ved første øyekast ut som hvilket som helst 21" TV, men har en skuff i fronten som tar både DVD-filmer, audio-CD og CDR/CDRW-plater med MP3-filer. I en pressemelding fra selskapet legges det vekt på at løsningen er svært kompakt og plasseringsvennlig, noe som skulle gjøre studenthybelen til et egnet mål.

Kinofølelse

TVen, som har helt flat skjerm, er utstyrt med en innebygd Virtual Dolby dekoder, som i følge pressemeldingen skal gi følelsen av flerkanals kinolyd uten bruk av bakhøyttalere. Egen digital lydutgang gir også tilkoplingsmulighet for et hjemmekinosystem. Skarp bildegjengivelse skal være sikret ved hjelp av teknologiene Contrast Plus og Scavem.

For øvrig får du tekst-tv med 10 siders minne, og TVen har også innebygd FM stereoradio med 40 forvalg. Disse kan navngis med skjermtekst.

TVen er kompakt, og de ytre målene er (B x H x D): 60,0 x 45,4 x 48,7 cm. Veiledende pris oppgis fra Philips til kr 5.995,-.

Distributør er Philips Norge, tlf 22 74 82 50.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer