Philips CDD3610

Philips er sammen med Sony grunnleggeren av CD-formatet. Med sin CDD 3610 leverer de en brenner som har alt til testens laveste pris. Her får du både CD-R og CD-RW til under 3000 kroner. Brenneren er av EIDE-typen, og kan derfor kobles til i omtrent alle PCer uten tilleggsutstyr.

 Foto: Oliver Mann
Foto: Oliver Mann Vis mer
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.


Hvis du ikke har råd til å kjøpe en brenner med 12X-lesing, får du den samme funksjonaliteten fra Philips til en langt lavere pris. Hvis du har en rask CD-ROM-leser fra før og har tid til å vente på en 2X-brenner, er dette produktet for deg.

LES OGSÅ:

6X lesing er ikke lenger spesielt raskt, og Philips klarer ikke mer enn 4X på begynnelsen av CDen. 6X oppnås ikke før en tredjedel ut på platen. Da den i tillegg har over 350 ms aksesstid, er det lett å forstå at du trenger en rask CD-ROM-leser i tillegg.

Philips er helt grei til å rippe musikk med. Den brukte litt under 17 minutter på vår test-CD, og det er bedre enn mange CD-ROM-lesere. Den er også i stand til å brenne "Disc-at-once", slik at du ikke får noen ekstra mellomrom mellom melodiene på en musikk-CD.

I likhet med HP, leveres Philips med programvare fra Adaptec, og Easy CD Creator har det du trenger for å komme i gang. I tillegg får du DirectCD, som gjør at du kan bruke CD-RW platene dine omtrent som store disketter.