Personal Cinema nå i butikkene

NVIDIAs TV- og videoløsning byr på mange muligheter, og Creative er alene om å lansere et produkt som bygger på denne teknologien i Europa. Nå får du kjøpt det i Norge.

NVIDIAs Personal Cinema er enkelt og greit en komplett løsning for brukere som ønsker TV- og videomuligheter på PCen.

Pakken består av et grafikkort (de fleste nyere brikkene fra NVIDIA er støttet, men Creative har valgt å bruke kun GeForce 2 MX 400-kort), og en ekstern boks med nødvendige inn- og utganger.

Hva kan den gjøre?

Personal Cinema inkluderer en TV-tuner med avanserte redigeringsmuligheter som lar deg tilpasse TV-kvelden etter behov. Det er mulig å ta opp sendinger, hoppe over reklame og mye mer.

Personal Cinema har også omfattende muligheter for videoredigering fra et DV-kamera, takket være den medfølgende VideoWave-programvaren. Der kan du klippe og sette sammen dine opptak, og får tilgang til diverse spesialeffekter og ekstrafunksjoner.

Personal Cinema nå i butikkene

Også DVD-funksjonalitet er rikelig representert i pakken, med høykvalitetsavspilling basert på InterVideos WinDVD-programvare.

Den mest praktiske løsningen er imidlertid inklusjonen av en fjernkontroll som lar deg styre TV- DVD- og CD-funksjonene fra sofaen.

Grafikkortet hele systemet bygger rundt bruker som sagt GeForce 2 MX 400-brikken, som ikke er den kraftigste løsningen når det gjelder 3D-ytelse, men gjør det likevel fint mulig å spille de fleste av nye spilltitler.

Creatives Personal Cinema-pakke er allerede i butikkene, og veiledende pris er på 2.599 kroner. Vi kommer tilbake med en test av løsningen så snart som mulig.