Penere på bilder?

Noen er mer fotogene enn andre. Slik blir du medlem av den første gruppa!

Jeg skal ikke nevne navn, men i våre fotoalbum er det alltid noen som går igjen som sjelden har hellet med seg i det lukkeren åpnes og bildet fanges på kamerasensoren. Men også her finnes det triks som kan gjøre deg til Don Juan på neste fotosession.

  • Len deg litt over - Kvinner tar seg ofte bedre ut på bilder enn menn, og det er fordi de har en tendens til å lene vekten over på ett av bena. Dette gjør at kropp og hode får en liten vinkel, som gir bildet et mer naturlig preg og en større dybde.
  • Len deg litt forover - Vær også påpasselig med å lene deg litt mot kameraet. Igjen er det noe som gir ekstra dybde, i tillegg til at det skjuler eventuelle dobbelthaker. Å lene seg bakover er det verste du gjør - da synes også nesehårene!
  • 3/4-smilet Smil 3/4 - ikke 100%. Hvis du smiler maksimalt synes det for mye tenner og tannkjøtt, i tillegg til at øynene dine blir mindre. Tren foran speilet.
  • Se over linsa - Ikke se rett inn i kameralinsa. Se så vidt over den
  • Lær å skifte ansikt - Supermodeller lærer seg hvordan de kan skifte ansikt raskt. De kan være i dritthumør, og i det neste sekundet har de et kjempesmil. En slik trigger gjør at du ser bedre ut, og en av de mest berømte triksene er å skvise sammen rompeballene. Be en om å gjøre det, så skal du se at de står med det typiske "jaha, og så?"-smilet. Så knipser du bildet - vedkommende har sjelden sett bedre ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Digital Camera University

Lurer du på noe?