PCutstyr.no 2008-02

Lenke til butikken

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

.
I likhet med Netshop og Komplett har PCutstyr.no lagt ved et litt påkostet hovedkort til sitt tilbud - MSI P35 Neo2-FIR har blant annet skikkelig heatpipe-kjøling, FireWire, RAID (0/1/5/10), eSATA og to PCIe x16-sloter (en i x16- og en i x4-hastighet).

LES OGSÅ:

Prosessorvalget har dog falt på den "gamle" Core 2 Duo-prosessoren E6750 på 2,67 GHz, og maskinen kommer med kun 2 GB RAM. Når det er sagt er det litt raskere minne enn vi finner på de andre tilbudene (PC8500 - 1066 MT/s), og 2 GB RAM vil nok holde for de fleste. Maskinen kan også oppgraderes med to ekstra minnemoduler.

Tilbudet kommer som de fleste andre med GeForce 8800 GT grafikkort. I tillegg kommer en anstendig 2.1-høyttalerløsning, BenQ-skjerm og et spenstig kabinett fra Chieftec.

image: PCutstyr.no 2008-02

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.

Testresultat

PCutstyr.no 2008-02

Terningkast

Bra grafikkort, godt hovedkort, 2.1 høyttalersett

"Kun" 500 GB harddisk og 2 GB RAM


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden februar
Komplett.no februar
Mamoz Data februar
MPX februar
Multicom februar
Netshop februar
PCutstyr.no februar
PS.no februar

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!