PCutstyr.no 2004-02

En veteran i oversikten vår er PCutstyr.no. Vår erfaring er at de ofte har gode PC-tilbud å slå i bordet med. I februar byr de på en virkelig plassbesparende løsning!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: PCutstyr.no 2004-02

Testresultat

PCutstyr.no 2004-02

Terningkast

Plassbesparende og praktisk kabinett, rask prosessor, skjerm tåler høy oppløsning

Begrensede utbyggingsmuligheter, treg brenner, middelmådig grafikkløsning

PCutstyr.no skiller seg ut fra de andre denne gangen på flere områder. For det første tilbyr de månedens desidert minste PC - bygd inn i et såkalt mini-itx-kabinett, med praktiske tilkoblinger i fronten. Produsenten heter Shuttle, og er velkjent i denne sammenhengen. For det andre er det den eneste PCen i oversikten som er utstyrt med Intel-prosessor, og den er i tillegg meget kraftig; 2,8 GHz vil i praksis svare til de raskeste AMD Athlon XP2800+ prosessorene som du finner i PCene fra Hardwarebutikken og Multicom.

LES OGSÅ:

En så kompakt PC er aldri vanskelig å plassere, og mange vil garantert bli lokket av nettopp dette. Løsningen har på den annen side en del begrensninger, først og fremst med hensyn til utbyggingsmuligheter. Heldigvis er både 3 firewire-porter, 4 stk USB 2.0-porter, nettverk, surroundlyd etc. bygd inn i selve hovedkortet.

Med unntak av grafikkløsningen, som er integrert og byr på temmelig middelmådig 3D-ytelse, er denne PCen helt på høyden. Du får både DVD-brenner (ikke blant de raskeste, riktig nok), 120 GB harddisk og 512 MB minne. 19" skjermen tåler dessuten svært høy oppløsning.

Som eneste leverandør denne gangen, betaler dessverre ikke PCutstyr.no frakten dersom du må reklamere på PCen.

Pris uten skjerm: 6.500 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i februar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!