PC Wizard 2007

Lurer du på hva som egentlig befinner seg på innsiden av PCen din, og hvor kraftig den egentlig er? Da er dette gratisprogrammet rette verktøyet.

Vi har omtalt flere systemanalyse-programmer tidligere, men de færreste har vært i nærheten av PC Wizard 2007 hva angår utvalg av funksjoner. Programmet gir deg oversikten over maskinvare og programvare, drivere og systemfiler, men har også en fyldig testseksjon som lar deg måle PC-ytelsen.

Omfattende

Ytelsestestene omfatter det meste, inkludert prosessor (dhrystone/ whetstone), harddisk, grafikk, MP3-koding, minne osv. Du kan også kjøre alle testene etter hverandre uten at du behøver å foreta deg noe. Resultatene kan du deretter sammenligne med en rekke referanse-PCer. Dermed kan du lett avsløre flaskehalser i systemet. Samtidig forteller programmet det nøyaktig hvilke komponenter PCen din er bygget opp av, slik at det blir det enkelt å velge riktige deler når du eventuelt ønsker å oppgradere.

PC Wizard 2007Programmet gir også informasjon om temperaturer på grafikkbrikke, prosessor og harddisk. Denne informasjonen er svært kjærkommen for alle som tenker å overklokke prosessoren, eller som rett og slett lurer på om kabinettet trenger bedre kjøling. Fra menyen finner du også et eget valg for overklokking, med essensiell informasjon om klokkefrekvenser, multipliers etc.

Finn tapte passord

Resultatene fra ytelsestestene kan enkelt sammenlignes grafisk med andre, relevante PCer.
Resultatene fra ytelsestestene kan enkelt sammenlignes grafisk med andre, relevante PCer. Vis mer


Den omfattende systeminformasjonsmodulen kan også hente tapte passord, for eksempel fra Messenger, Outlook og sikre nettsider du har besøkt.

Til slutt har PC Wizard en egen modul for rapportgenerering. Rapportene kan innehold alt eller deler av systemanalysene, og kan for eksempel sendes i epost til familiens datageni dersom du trenger veiledning i forbindelse med oppgradering av PCen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

PC Wizard 2007 er gratis, og lastes ned og installeres på et øyeblikk. Det fungerer med alle Windows-versjoner, fra 95 og nyere. Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet fra denne siden.