PC-guide

Trenger du å oppgradere PCen din? Eller lurer du ganske enkelt på hva Core Duo er for noe, og hvorfor du trenger RAM? Vi har guidene for deg som trenger det!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I PC-jungelen er det alltid forandringer og vanskelig å følge med på hva som er hot or not, eller hva som lønner seg å velge når du skal oppgradere. Men det er ingen grunn til å få teknologifobi riktig ennå; med DinSides PC-guide gir vi deg en kort og lettfattelig innføring i de aktuelle temaer og siste skrik.

image: PC-guide


Harddisk-guide


Harddisken din holder operativsystemet, programmer og filer. Et kjent problem er at uansett om disken din er liten eller stor så vil den fylle seg opp og tvinge deg til å kjøpe en til. Vi gir deg en kort innføring i aktuell teknologi og hva du bør tenke på når du trenger mer plass.

image: PC-guide


Grafikkort-guide


Les grafikkortguiden vår dersom du går med planer om å gjøre PCen din til en rå spillmaskin, trenger et tv-kort til stuemaskinen, eller lurer på om du vil ha SLI eller CrossFire. Vi kan ikke love deg full oversikt, men vi lover deg at du blir litt klokere av denne guiden.

image: PC-guide


Prosessor-guide


En ny prosessor kan gi en saftig økning i ytelse, men kan også være forvirrende. Her kan du fort ende opp med å bli nødt til å oppgradere alle de andre komponentene for at de skal passe med prosessoren. Vi viser vei gjennom jungelen av sokler og teknologier, og hjelper deg litt med å velge riktig prosessor.

Minne-guide

image: PC-guideUtenom prosessoren er størrelsen og hastigheten på minnet ditt den viktigste komponenten i datamaskinen, og kan være den enkleste måten å gjøre maskinen din raskere på! Vi ser litt på teknologiene og tipser deg om hvor mye du egentlig trenger for å få en lykkelig maskin.