Paragon Backup & Recovery 2010 Free Advanced

Lag en kopi av PC-en din, og lagre den et trygt sted.

Har du opplevd å miste bilder, dokumenter, epost, videoer og annet verdifull materiale fra PC-en din noen gang? Da har du sannsynligvis skjønt hvor viktig det er å ha oppdaterte sikkerhetskopier for hånden - enten de har eksistert eller ikke.

Vi vil gå så langt som å si at ikke noe annet sikkerhetsprogram er viktigere enn programmet som automatisk sørger for å sikkerhetskopiere viktige data, og som får deg raskt tilbake "på sporet" etter at uhellet har vært ute.

Det tyske sikkerhetsselskapet Paragon Software Group har spesialisert seg på slike løsninger, og vi har omtalt flere av dem her på DinSide tidligere.

Les også: Slurver du med backup? Her er noen kjappe råd

Gratis trygghet

Nylig lanserte selskapet nye versjoner av flere av sine programpakker, også Backup & Recovery 2010, som er gratis til privat bruk. Dette programmet lar deg blant annet lage komplette systemavbildninger, altså full sikkerhetskopi av hele harddisken, som senere kan gjenopprettes på minutter. Les vår omtale av fjorårsutgaven her.

Blant nyhetene i Backup & Recovery 2010 Free Advanced, som programmet nå heter, er at sikkerhetskopieringen kan tidsstyres, og kopiene kan nå lagres til en skjult partisjon som ikke oppdages av virus og annet ondsinnet programvare.

Paragon Backup & Recovery 2010 Free Advanced


For at en sikkerhetskopi skal være ordentlig sikker, bør den ligge et helt annet sted enn der PC-en befinner seg. Paragon Backup & Recovery 2010 Free Advanced har bred støtte for dette.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Virtualisering

En annen velkommen funksjon er muligheten til å migrere et fysisk system til et virtuelt miljø. På den måten kan du lage en kopi av PC-en, åpne kopien i VMWare Player, og jobbe videre med den i et virtuelt univers. Les mer om teknikken i vår omtale av Paragon Go Virtual.

Backup & Recovery 2010 Free Advanced krever Windows XP eller nyere. Du finner mer informasjon og kan laste ned programmet fra denne siden.

Les også: PureSync - automatisk sikkerhet