Oversikt og Ukens BilligPC

Nedenfor finner du oversikten over alle PCene vi har vurdert. Ideel og Packard Bell holder så vidt stand som vinner for førstegangskjøpere, med modellen Club 1500.


Spesifikasjonene og prisene på PCene er ganske like. Dette er selvsagt en sammenheng her, siden de stort sett består av de samme eller svært like komponenter. Forskjellen i tilleggsutstyret blir da størst, og da snakker vi om programvaren.

Packard Bell leverer med en omfattende programsamling. PCene er også satt opp slik at det er enkelt å gå i gang for en førstegangsbruker.

Under tvil holder vi fast ved løsningen fra Packard Bell som det beste kjøpet for ferske brukere og familier. Prisforskjellen er tusen kroner mer enn tidligere, etter lanseringen av den nye modellen. Strikken er nå tøyd til bristepunktet - blir prisforskjellen større vil vi måtte revurdere rangeringen.

Alternativt

Hvis det er snakk om en ekstra PC for kontoret eller for et annet avgrenset bruksområde, er PCene fra Bonus eller Lefdal et godt valg. De har en enda lavere pris, og det er ikke nødvendig å betale ekstra for programvare man ikke trenger.

Velger du å konfigurere selv, er Telehuset med Brick eller TG/Binders med Rec interessante alternativer.

Oversikt og Ukens BilligPC
Oversikt og Ukens BilligPC