Orbit: Musikken varer helt til Dakar

De fleste har i dag en CD-spiller i bilen. Nå kan du, ved å slenge på noen tusenlapper ekstra, få en full underholdningspakke. Har du ekstra stor bil er det bare å invitere til fest!

Det er kanskje litt drøyt å si at musikken varer helt til Dakar, men med Orbit-spilleren kan du spille favorittmusikken i 10-15 timer i strekk uten å skifte CD og uten å høre samme melodi to ganger. Spilleren har nemlig en integrert MP3-spiller, og har du CD-brenner kan du brenne CDer med MP3-filer som kan gi inntil 15 timers spilletid på én CD.

Er det langt igjen?

Hørt den før? To timers kjøring igjen til hytta og barna i baksetet har allerede begynt å mase om tissepause og om ikke dere egentlig har kjørt langt nok snart?

Det anses nok ikke akkurat som pedagogisk korrekt, men Orbit-spilleren kan kanskje bidra til å holde freden på lange bilturer. Den funksjonelle spilleren er nemlig også en VideoCD-spiller, noe som innebærer at du kan se på video i VCD-format. Dette er video på CD, og er en teknologi som konkurrerer mot DVD i popularitet blant teknologihungrige asiater. Plassér den medfølgende 5.6 tommers fargemonitoren bakerst i bilen, sett en middels lang Disney-film i spilleren, og du vil være langt forbi Fagernes innen din oppmerksomhet blir påkrevd.

Sangfugl uten platekontrakt?

Orbit: Musikken varer helt til Dakar

Dersom kjøreturen er ekstra lang eller barnefilmen for kort, finnes det mer moro i Orbit. Spilleren har nemlig også en karaoke-funksjon (hva annet er vel å vente av en spiller utviklet av japanere?). Alt ligger med andre ord til rette for en stor konsertopplevelse på vei over Dovregubbens hall.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Praktisk også for far

Når bestemor ringer og lurer på hvor dere blir av kan far skru ned lyden med den medfølgende fjernkontrollen og svare telefonen gjennom den innebygde handsfree-funksjonen.
Monitoren er en TFT LCD-skjerm, og hvis barna har sovnet og mor er lei av å høre på fars skrøner, kan den snus 180 grader så mor kan se slutten på Skjønnheten og Udyret mens hun funderer på hvor det gikk galt…

Tilgjengelig i Norge!

Det må nevnes at vi ikke har hatt muligheten til å teste dette produktet, og kan derfor ikke gå god for om reklamen holder hva den lover. Men om du synes det høres forlokkende ut, og har 9.990 kroner å avse, kan du få kjøpt spilleren allerede i dag fra den norske importøren.

Flere alternativer for MP3-avspilling i bil finner du i 13337>denne artikkelen.