Oppsummering og avstemmingDet er vanskelig å spikre hva som er den perfekte bærbare datamaskin. Noen av dere hoppet kanskje hit etter Apples MacBook, allerede overbevist om at det ikke finnes noe bedre å oppdrive. Andre synes det er lagt for lite vekt på grafikkort, eller helt motsatt. Meningene er altså mange og noens drømmemaskin kan virke som tøys for andre.

Likevel, vi har fått en liten favoritt. Det er ikke godt å si hvordan de stadig gjør det, men nok en gang har Netshop klart å gi oss et tilbud det er vanskelig å si nei til. Vi har - på tross av litt beskjeden batterilevetid - altså valgt ut Zepto Znote 6214W med sin lave vekt og meget gode ytelse for testing hos oss.

Stem her!

Hvilke maskiner skal vi ta inn? (Avsluttet)
Acer Aspire 5600(41%) 431
Tundra 1032X(20%) 214
HP dv5158eu(14%) 152
Asus A6JC(8%) 85
Lenovo 3000 N100(7%) 77
Multinote Compal AL50(5%) 54
MPX Notebook KN1(4%) 46
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Og så er det selvfølgelig deres tur. De to andre bærbare som ender opp med flest stemmer vil også bli tatt inn til test. Det er likevel to maskiner som ikke er med i listen til høyre. Den ene er MacBooken, og grunnen til det er at vi allerede har en MacBook på bruket, og mer om denne blir det å lese utover. Den andre maskinen er Dells Inspiron 6400, som vi allerede har testet nokså grundig (om enn med integrert grafikk).

PS. For å gjøre det vanskelig så har dere kun en stemme!

Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen...

Eller klikk her for å lese tester av bærbare!