Oppgradere til Windows 8? 40 dollar, takk.

Microsoft med tidenes billigste oppgradering.

Har du Windows XP, Vista eller 7 vil oppgraderingen til Windows 8 pro bare koste 40 dollar. Foto: Asus /DinSide (manipulasjon)
Har du Windows XP, Vista eller 7 vil oppgraderingen til Windows 8 pro bare koste 40 dollar. Foto: Asus /DinSide (manipulasjon) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens prisen tidligere har vært firesifret for å oppgradere til den siste Windows-versjonen, vil Windows 8 bli den billigste oppgraderingen noensinne.

I følge Betanews har Microsoft annonsert at oppgraderingen bare vil koste $40 (gjelder Windows 8 pro-versjonen), forutsatt at du kjøper den fra windows.com og laster den ned selv. Oppgraderingstilbudet gjelder alle maskiner som kjører Windows 7, Windows Vista eller Windows XP.

Merk imidlertid at ikke alle maskiner nødvendigvis er kraftige nok til å kjøre Windows 8. Dette får man vite gjennom oppgraderingsassistenten i Windows, men Microsoft har ikke kommunisert maskinkravene ennå.

SAMLESIDE:

Windows 8

Den siste versjonen av OSX, Mountain Lion, vil bare koste $20 å oppgradere og gjelder maskiner som både kjører Lion og Snow Leopard.

De lave oppgraderingskostnadene på de siste versjonene kan skyldes at både Apple og Microsoft nå har egne applikasjonsbutikker der de får en andel av alle salg som gjøres. Det gjør at inntjeningsmodellen forandres, der det ikke lenger bare er et engangsbeløp de får fra brukerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer