Oppgrader din Windows Media Player

Microsoft har sluppet en ”Bonus Pack” til sitt populære medieavspillingsprogram. Her finner du en rekke tillegg og oppgraderinger som er verdt å få med seg.

Windows Media Player 7 er unektelig blitt et svært populært program, selv om det også har høstet en del kritikk. Det følger med operativsystemet Windows ME, og benyttes til organisering og avspilling av musikk- og videofiler. Hvis du har Windows 98 eller Windows 2000, kan du laste ned programmet gratis fra Microsoft sine nettsider.

Vi har tidligere testet og omtalt WMP7 i denne artikkelen.

Microsoft har nettopp lagt ut en oppdatering av dette programmet, som blant annet inneholder flere kosmetiske forbedringer.

Snømenn og nye “skins”

En av nye skins du kan bruke
En av nye skins du kan bruke Vis mer

Oppgraderingen er i hovedsak beregnet for brukere med sansen for det estetiske. Først og fremst inneholder pakken åtte nye skins som drastisk endrer utseendet på spilleren. Blant annet får du nå en skin som heter DigitalDJ, som gir deg avanserte spillelistefunksjoner. I tillegg er det nå mulig å konvertere skins som er laget for konkurrenten WinAmp.

Bortsett fra skins får du også 19 nye såkalte ”visualisations”, altså visuelle effekter som reagerer på musikken du spiller av. Disse inkluderer blant annet vår favoritt Softie the Snowman, samt flere andre, stilige effekter.

Snømann!
Snømann! Vis mer

En annen nyhet som er gledelig for deg som vil spare diskplass, er at det nå er blitt enklere å konvertere MP3-filer til mindre Windows Media-filer (med etternavn .WMA).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ripping av musikk-CDer er også blitt enklere takket være nye verktøy.

Vi ser ingen grunn til at du ikke skal oppgradere Windows Media Player hvis du først bruker det. Nedlastningen tar bare noen minutter, og kan utføres fra denne adressen.