Oppdater programmer som er for gamle

Smart programvare finner programmene du bør oppgradere.

SJEKK SELV: Etter å ha kjørt Techtracker får du beskjed om hvilke programmer som har kommet i nye versjoner.
SJEKK SELV: Etter å ha kjørt Techtracker får du beskjed om hvilke programmer som har kommet i nye versjoner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er flere grunner til at du bør holde programmene du har installert oppdatert. Å oppdatere til siste versjon kan ofte rette opp småfeil, tette sikkerhetshull eller tilby bedre funksjonalitet enn tidligere.

Dog kan det være tidkrevende å sjekke om alle programmene du har installert har kommet i ny versjon eller ikke. Nettopp det får du hjelp til av Techtracker, som er utviklet av det anerkjente teknologinettstedet CNet. Techtracker er for øvrig tilgjengelig både for Windows og OSX (beta foreløpig, men fullt mulig å laste ned).

Techtracker kombinerer et program du laster ned med en nettjeneste. Når du har registrert deg og lastet ned programvaren, starter den et søk på maskinen din etter installerte programmer. Versjonsnummerne lastes så opp til Techtrackers nettsider, og derfra gjøres jobben med å sjekke om programmene du har på harddisken har kommet i nye versjoner.

Slik ser nettsiden ut når du har kjørt igjennom:

Oppdater programmer som er for gamle


For hvert program kan du se mer informasjon, blant annet med hvor godt programmet er likt blant Cnets brukere og journalister, velge om du vil motta epost hver gang programmet kommer i ny versjon eller selvsagt også laste ned siste versjon av programmet.

For undertegnedes del ble 54 programmer scannet, og hele 34 av dem fantes i nye versjoner.

Lenke: Techtracker

Oppdatert:
I debatten under artikkelen har DinSides lesere tipse om tilsvarende løsninger:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer