Øker Internett-hastigheten med 50% gratis

Bredbåndskunder får årets julegave.

Synes du det blir mye snakk om bits og bytes og lite konkrete tall? Her er en kalkulator som forteller deg hvor lang tid det tar å laste ned filer fra nettet.
Synes du det blir mye snakk om bits og bytes og lite konkrete tall? Her er en kalkulator som forteller deg hvor lang tid det tar å laste ned filer fra nettet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du får Internett, TV og telefoni gjennom en såkalt Altibox-avtale hos din signalleverandør, har du allerede det mange kaller "bredbånd begge veier", det vil si at både opp- og nedlastingshastigheten er så høy at den kvalifiserer til å bli omtalt som "ekte bredbånd"..

Altibox AS skriver i en pressemelding at de har rundt 160.000 kunder med slik avtale i dag.

Tregere opp enn ned

De fleste andre bredbåndsleverandører operer med asymmetrisk linje, som i praksis betyr mye høyere nedlastingshastighet enn opplastingshastighet.

En naturlig konsekvens er at det tar mye lengre tid å sende fra deg store filer, for eksempel digitale bilder til fotobutikken, enn dettar å laste dem ned til PC-en din fra fotobutikken.

Les også: ADSL er et problem.

Fra 10 til 15 Mbps

Og er du Altibox-kunde kan du være spesielt heldig denne julen, spesielt hvis du har en bredbåndshastighet på 10 Mbps ned og 10 Mbps opp.

I januar skrus nemlig hastigheten opp til 15 Mbps begge veier, en økning på 50%. Oppgraderingen skjer kostnadsfritt for brukerne.

Du behøver heller ikke å foreta deg noe for å få de nye hastighetene, og i følge selskapet skal oppgraderingen være på plass hos alle berørte kunder i løpet av januar.

Mer informasjon hos Altibox.no.

Kilde:
Altibox AS

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!