Og vinneren er...Alt i alt har det vært en nokså merkelig duell. Intel har hatt favorittstempelet fra vår side, men sammen med GeForce 6100 har AMDs budsjettløsning nektet å gå i bakken. Og ikke bare det, på flere områder har den briljert og nærmest utklasset sin motstander.

På den annen side har Intels billigste dobbeltkjerneprosessor bevist at den faktisk kan når den får muligheten, og at to ER bedre enn en. Likevel, selv i disse tilfellene er det ikke så overlegent i forhold til Sempronen at vi kan kalle det å gi skikkelig bank.

Hvilken prosessor som kan sies å være best er som vi ser avhengig av hva den skal brukes til, og av grafikkløsningene er begge to for svake til å brukes noe særlig med spill. Men som kontormaskin (og det er det du kjøper) er ikke ytelsen det aller viktigste uansett. Begge maskiner kan oppgraderes med separat PCI-Express grafikkort, Mamoz-maskinen er liten og søt, Netshop sin er større, mer oppgraderingsvennlig, men trenger kanskje en spenningsregulator til prosessorvifta (eller egnet programvare). Litt bedre skjerm har den også. Men mindre harddisk. Fremdeles usikker? Gjett om vi er!

Hvilken PC velger du?

(Avsluttet)
Mamoz(71%) 445
Netshop(29%) 186
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Så vår anbefaling er å kjøpe etter magefølelsen, eller forhør deg litt om hvem som har best kundeservice. Mange av våre lesere har jo meninger og erfaringer på dette punktet.

Lenker til tilbudene finner du her:
Mamoz Data
Netshop

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Diskutér dette med andre lesere: