Nytt spillutstyr fra Logitech

NYHET: Logitech fortsetter å levere solid spilltilbehør, og nylig annonserte de nye kontrollere og ratt. Les hva nyhetene går ut på!

De kommende spillmaskinene, som Xbox 360 og PlayStation 3, kommer til å ha trådløse kontrollere som standard. Det er en logisk utvikling, det er jo ingen som synes det er noe gøy å snuble i tråder, spesielt når man eier flere spillkonsoller og kontrollere.

Mens vi venter på de nye maskinene, må vi nøye oss med tredjeparts-løsninger for trådløs kontroll, og Logitech har i lang tid levert godt utstyr til dette.


I disse dager lanserer selskapet to nye, trådløse kontrollere, både for Xbox og PlayStation 2. Det interessante med disse er den svært lange levetiden - med to AA-batterier skal kontrollerne være i 300 timer. Dette takket være nye, strømbesparende løsninger og en intelligent "sleep mode".

Kontrollerne har rekkevidde på 9 meter, og skal være mer komfortable og presise enn vanlige, medfølgende enheter. De skal være tilgjengelige i butikk i august.


I tillegg til kontrollerne lanserer Logitech også et nytt ratt, Driving Force EX. Denne fungerer sammen med PlayStation 2, og kan kobles til konsollen på to måter - enten til den vanlige kontrollerinngangen, noe som gir kompatibilitet med alle bilspill til PS2, eller gjennom USB-porten, som gir optimal force feedback-opplevelse. Dette støttes imidlertid ikke av alle spill.

Rattet skal ellers være veldig komfortabelt, med gummibelagt grep, gass- og bremsepedaler og to girspaker. Rattet skal være tilgjengelig i butikk i september.