Nytt Serious Sam-spill på vei!

Et av årets mest underholdende actionspill får nå en oppfølger, og det allerede i år! The Second Encounter kommer i butikkene i november.

Nytt Serious Sam-spill på vei!
Nytt Serious Sam-spill på vei!
Nytt Serious Sam-spill på vei!

Alle husker vel Serious Sam, spillet som tok spillverdenen med storm da det dukket opp tidligere i år. Det kroatiske firmaet Croteam ga oss et spill som tok oss tilbake til gode gamle dager av menigsløs, men svært så morsom action, da vi skjøt først og spurte etterpå.

Spillet var kort men intenst, og tittelen ”The First Encounter” hintet alltid i retning av en eller flere oppfølgere. Nå er altså del to på vei, og alt tyder på at den vil leve opp til tradisjonen. Helten Sam er på vei ut i rommet i et kapret skip for å ta knekken på den slemme Mental, men dessverre krasjlander han i søramerikanske fjell. Der venter nye oppgaver, våpen og fiender, spredt utover tre kapitler. Du vil besøke Sør-Amerika, Babylon og middelalderen, og det vil garantert bli like intenst som forrige gang.

Det nye spillet er mer en fortsettelse enn en oppfølger. Det bruker den samme grafikkmotoren, og du vil møte mange kjente og kjære ansikter fra det første spillet. Men selvsagt er det nyheter på lager...

Serious Sam: The Second Encounter kommer allerede i november, og vi vil selvsagt teste spillet da. I mellomtiden kan du lese vår anmeldelse av originalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen