Nytt party-slager til PlayStation 2?

Litt lei av EyeToy og Singstar? Nå lanserer Sony et quiz-spill som heter Buzz, som garantert kommer til å underholde mang et vorspiel i tiden fremover. Les detaljene her!


Sony Europe fortsetter å innovere spillopplevelsen med spill som gjør seg best med mange mennesker, helst i kombinasjon med litt alkohol. Singstar og EyeToy-spill har vist seg til å bli skikkelige slagere, og Buzz følger i samme gate.

Opptil fire spillere kobler opp hver sin kontroller til PS2-maskinen. Det er imidlertid ikke snakk om vanlige kontrollere, men enheter med store røde knapper man bruker til ”buzze” når man vet svaret på det gitte spørsmålet.

Nytt party-slager til PlayStation 2?


Spørsmålene er sentrert rundt musikk, og det er flere måter å spille på. Vi fikk sett noen eksempler på et ganske tradisjonelt spill der det dukket opp et spørsmål på skjermen og et musikklipp ble spilt av. Det gjelder å være først ute med å trykke på knappen og vinne poeng – ganske logisk egentlig.

Visningen var ganske kort, og vi fikk ikke noe særlig dypt innblikk i hvordan spillet vil fungere i praksis, men det så definitivt morsomt ut. Vi kommer tilbake med mer detaljer fremover.

Buzz skal være tilgjengelig i butikkene i november 2005, og være fullstendig lokalisert med norsk språk – og ikke minst norske spørsmål.

Nytt party-slager til PlayStation 2?


Tilbake til E3-forsiden

[Ugjyldig objekt (debatt)]