Nytt og spenstig ytre for PCen

Synes du en iMac blir for kjedelig? SLC Scandinavien gjør sitt for å gjøre PCen din mer spennende – utenpå. Det svenske selskapet produserer kabinetter som kan få PCens systemenhet til å se ut som den kommer rett ut av en science fiction-film.

Det er det ytre som teller for Gøteborg-selskapet SLC Scandinavien. Et av satsingsområdene til selskapet er kabinetter til PCens systemenhet, slik at vi ikke lenger behøver å omgi oss med de litt mer kjedelige, grå ”boksene” – uansett maskinmerke.

Selskapet tilbyr en rekke design på kabinettene; noen har et temmelig ”rått” utseende, mens andre er mer forsiktige og stilige. Uansett, muligheten for å friske opp nærmiljøet er absolutt til stede.

Kabinettene har blitt veldig populære i Sverige, forteller Mike Rad i SLC Scandinavien til DinSide.

- Dom champagnefärgade är populära hos flickorna, forteller han oss, og gir deg derved kanskje årets julegavetips?

I praksis

Nytt og spenstig ytre for PCen

Det er ingen skruer på kabinettene. Når du trenger å åpne kabinettet, trykker du rett og slett på sidene og drar frem hele metalldekselet (både fronten og sideplatene).

En annen fordel med disse kabinettene, er at ATX-strømforsyningen er meget støysvak, i følge Rad SLC Scandinavien.

Nytt og spenstig ytre for PCen

Men du bør også være klar over at løsninger med kabinetter som gir spesielt design, som regel ikke blir helt helhetlige på maskinen. Setter du inn en CD-ROM-spiller, for eksempel, kommer den sannsynligvis til å skille seg ut fra resten av i designet. Vi har allerede sett flere eksempler på det, blant annet på REC Spectra.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ventes til Norge

Nytt og spenstig ytre for PCen

Foreløpig har SLC Scandinavien ikke noen distributør i Norge, men de er for tiden på utkikk etter og i forhandlinger med norske selskaper som kan tenke seg å selge kabinettene i Norge.

Kabinettene kan ventes i salg i Norge i desember, og vil også markedsføres her til lands før jul, sier Rad i SLC Scandinavien.

Vi regner med å komme tilbake med mer informasjon om distributør og priser i Norge, så snart denne informasjonen blir tilgjengelig. I mellomtiden får du nyte bildene -- og kanskje drømme om din egen kabinett-favoritt? Her finner du også flere bilder av SLC Scandinaviens kabinetter.