<strong>Foto:</strong> <a href="http://www.flickr.com/photos/mjweddingphotography/3726891403/">Lens cap</a> av <a href="http://www.flickr.com/photos/mjweddingphotography/">Lester Molina</a>, <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">Creative Commons</a>)
Foto: Lens cap av Lester Molina, Creative Commons) Vis mer

Nytt kamera fra Canon

Her kan du få med deg dekningen fra Canons pressekonferanse.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke mer enn en uke siden forrige pressekonferanse, har Canon nok en gang innkalt norsk presse for å vise frem sine nyeste produkter.

Ryktebørsen har vært rimelig unison denne gangen og har lenge pekt på EOS 60D som det mest sannsynlige produktet som lanseres. I samme åndedrag regner vi med å se flere nye objektiver, og kanskje vil det også være andre modeller som står for tur - eksempelvis er det svært lenge siden EOS 1000D kom på markedet.

Vi rapporterte direkte fra pressekonferansen i Oslo som startet klokka ni, og underveis kunne DinSides lesere å fyre av spørsmål i boksen under.

Vær dog oppmerksom på at spørsmålet ditt ikke nødvendigvis ble vist for andre lesere siden det gikk igjennom en modereringsprosess. Vi prøver ikke å holde "støynivået" for høyt mens vi rapporterer.

Bruker du Twitter? Vi plukker opp alle tweets merket med hashtaggen #dscanon og viser i boksen under.

Her ser du livedekningen fra pressekonferansen:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer