Nytt Harry Potter-spill på vei

De mange Harry Potter-elskerne kan glede seg - det tredje spillet i serien kommer allerede til våren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har hittil kommet to ordentlige Harry Potter-eventyrspill, både høsten 2001 og 2002. I tillegg fikk vi i år det noe ujevne Quidditch-spillet, men den kommende tittelen er en direkte oppfølger til eventyrspillene.

Harry Potter og Fangen fra Azkaban skiller seg noe fra de to forrige spillene - tidligere spilte du kun som Harry, mens i denne omgang får du muligheten til å bytte mellom den unge trollmannen, Ronny Wiltersen og Hermine Grang. De tre karakterene har sine unike egenskaper og ferdigheter, og får å utnytte disse vil du altså måtte bytte.

Som i de tidligere spillene får du utforske Galtvort, lære nye trylleformler og kjempe mot fiender som den rømte fangen Sirius Svart. Handlingen i spillet forteller om Harrys forsøk på å finne ut hvordan denne Sirius Svart har klart å rømme fra sitt fengsel.

image: Nytt Harry Potter-spill på vei


Vi gleder oss faktisk til å få prøve spillet, vi synes nemlig de forrige eventyrene var underholdende saker som fanget Harry Potter-stemningen. Du kan for øvrig lese våre anmeldelser av De Vises Stein og Mysteriekammeret i mellomtiden.

Neste års spill vil slippes omtrent samtidig med den kommende filmen, altså i mai. Det kommer til PC, XBox, PlayStation 2,GameCube og GameBoy Advance.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!