Nytt 4,13-megapiksel kamera fra Casio

Casio lanserer i disse dager et nytt og kompakt digitalt kamera, som kombinerer ypperlig bildekvalitet, brukervennlighet og rimelig pris.

Nytt 4,13-megapiksel kamera fra Casio
Nytt 4,13-megapiksel kamera fra Casio

QV-4000 er navnet på det nye vidunderet fra Casio, et kamera som skal være lite, lett og behagelig å holde, samtidig som det byr på mange avanserte muligheter og flott bildekvalitet.
Kameraet tar bilder i 2240x1680-oppløsning, og registrerer dem på en 4,13-megapiksel brikke. Dette bør tilfredstille de fleste fotoentusiaster når det gjelder klarhet og detaljnivå på bildene.

Mange forhåndsinnstillinger

Blant kameraets fordeler finner vi et stort utvalg av eksponeringsinnstillinger, som skal gi det optimale bildet under gitte forhold, for eksempel portrett, landskap eller bevegelse. Kameraet har fem forhåndsinnstillinger innebygd, og på en medfølgende CD-plate finner du 100 til. Du kan selvsagt stille inn alt manuelt hvis du foretrekker det.

En annen nyhet er såkalt ”soft focus”, som i korte trekk gir bildene et mer behagelig og ”mykt” utseende. For optimalt bildekvalitet kan bildene også lagres i TIFF-format. For å få plass til alt dette, støtter kameraet også IBMs Microdrive-disker, inkludert 1 GB-disker.

Kameraet har 3x optisk zoom, og skal ikke veie mer enn 355 gram uten batteri.

I følge den norske importøren, Casinus, kommer kameraet til våre butikker i september, og prisen vil ligge på godt under 10.000 kroner eks. mva.