Tøffere enn toget. Dette kommer til å bli en snakkis. Foto: Øyvind P
Tøffere enn toget. Dette kommer til å bli en snakkis. Foto: Øyvind PVis mer

Nyhet: JBL Pulse

En festløve som leverer.

DinSide på IFA: Små trådløse høyttalere kommer nå i utallige varianter og prisklasser. Ulempen er dessverre at mange av dem har så svak lyd at selv et tøft utseende ikke kan redde dem fra et evig liv i roteskuffen.

Da er det godt å komme over nye JBL Pulse, som ikke bare spiller fletta av mange av konkurrentene, men også fungerer som en levende lavalampe.

Her er alle IFA-nyhetene!

Trådløs moro

Pulse kobles til mobilen eller nettbrettet via Bluetooth. Den har også NFC, som forenkler tilkoplingen om du har en NFC-kompatibel enhet.

På Pulse-enheten finner du altså kun volumkontroll, og selv om vi sto i et bråkete messeområde er det liten tvil om at denne lille rakkaren er blant de bedre i klassen. I kjent JBL-stil vil det si at lydbildet låter rock&roll, og at den ikke sprekker opp når du spiller høyt.

Tøffere enn toget. Dette kommer til å bli en snakkis. Foto: Øyvind P
JBL Pulse skal stå når den er i bruk. Foto: Øyvind P
Foto: Øyvind P
Betjeningsknapper til lysshowet. Foto: Øyvind P
Foto: Øyvind P

Den låter altså bra. Det er imidlertid lysshowet som virkelig skiller den fra konkurrentene.


LED-bonanza

Pulse er nemlig utstyrt med hel 64 LED-dioder som kan pulsere i takt med musikken. Totalt har den syv programmer: Fem for atmosfære og to som følger musikken som en slags equalizer.

Valget mellom de ulike modusene gjøres enkelt på toppen av enheten, og er du på jakt etter noe som kan live opp vorspielet tror vi at dette blir en sikker vinner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Enheten har selvsagt et innebygget batteri, og i følge Frank Bruun hos Harman skal JBL Pulse holde koken i opp mot seks timers bruk.

Prisen vil ligge på 1.500 kroner når den kommer til Norge i desember, og vi tar neppe feil når vi tipper at dette blir en populær julegave.

Her er alle IFA-nyhetene!